13 Aralık 2017 Çarşamba

İşyeri İşletme Hakkı Devir Sözleşmesi

Devir Eden                 : ..............

Devir Alan                 : ..............

Devir Bedeli                 : ..............

Devir Edilen Demirbaş ve Menkuller : ..............

Ruh. Tar. ve No.su                 : ..............

Devir Eden               : .............. adresindeki işyerinde sahibi bulunduğum demirbaş ve menkul malların tamamını ve bu işyerinin işletme hakkını alıcısına kesin olarak satıp, devrettim. Satış bedelini yukarıda gösterildiği şekilde aldım. Bu işyeri, menkul mallar ve demirbaşlar üzerinde herhangi bir ilgim ve tasarruf hakkım kalmamıştır. Bunlara ait bu güne kadar olan her türlü mali hukuki ve diğer tüm yükümlülüklerin bana, bugünden sonrakilerin ise alıcısına ait olduğunu, devir alanın ilgili belediyeye başvurarak kendi adına ruhsatname almaya da yetkili olduğunu beyan ve kabul ederim.

Devir Alan           : Sözleşme konusu menkul mallar, demirbaşlar ve işyerinin işletme hakkını bugünkü haliyle görüp beğenerek devredenin malı olduğunu ve satışına engel bir durumun bulunmadığını bilerek satıcının belirttiği bedel ve koşullarla satın ve teslim adım.

Ayrıca, işbu işlemden dolayı tahakkuk edecek damga vergisini Noter tarafından makbuz mukabili tahsil edilmesine rıza ve muvafakatımızın bulunduğunu kabul beyan ve ikrar ederiz. .../.../...


DEVİR EDEN DEVİR ALAN

Adı ve Soyadı        Adı ve Soyadı
İmza         İmza



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder