17 Mart 2017 Cuma

Sistem Bina Tasarım Sorumlusu Görev Tanımı

BAĞLI OLDUĞU MAKAM :

Sistem Bina Tasarım Maliyet Analiz

BAĞLI OLAN GÖREV YERLERİ:

Kendisine bağlı görev yeri yoktur.

İŞ İÇİN GEREKLİ NİTELİKLER :


İŞİN ÖZETİ :

Çelik Konstrüksiyon ve Kaplama detaylarının projelendirilip imalata hazır hale getirmek.

GÖREVLER:

1.    Sistem Bina Tasarım Maliyet Analiz Bölümü haftalık  toplantılarına katılarak yapılan iş programına göre tasarım ile ilgili işleri takip etmek.

2.     “Sistem Bina Tasarım Maliyet Analiz Müdürü” tarafından onaylanan hesapları alarak temel, çelik konstrüksiyon ve imalat resimlerini çizmek. Çizimi tamamlanan ve “Sistem Bina tasarım Maliyet Analiz Müdürü” tarafından onaylanan projeleri “Tasarım Dağıtım Formu” ile Üretim, Lojistik ve Kalite Güvence bölümlerine dağıtmak.

3.    “Sistem Bina Tasarım Maliyet Analiz Müdürü” tarafından onaylanan “Satış Formu”’na uygun olarak tasarımı yapılan  binaların kaplama, kapı-pencere ve flaşörlerle ilgili detaylarını çizmek. Detay çizimleri tamamlanan projelerin “Sistem Bina Tasarım Maliyet Analiz Müdürü”nden onayını  alarak  “Tasarım Dağıtım Formu” ile Lojistik, Üretim ve Kalite Güvence Bölümlerine dağıtmak.

4.    İmalat , kesim ve kaplama , kapatma resimleri tamamlanan projelerin çeki listelerini hazırlamak ve  “Tasarım Dağıtım Formu” ile üretim,lojistik ve Kalite Güvence birimlerine dağıtmak.

5.    Montaj talimat dosyasını hazırlamak ve Lojistik birimine vermek.

6.    Müşteri isteklerine ve amiri ile yaptığı görüşmelere bağlı olarak yapılacak tasarım değişikliklerini en hızlı şekilde uygulamak.

7.    Tasarımın  hatalı veya zamanında yapılamaması durumunda şirkete getireceği mali yükümlülüğün bilincinde olmak. 

8.    Tasarım aşamasındaki uygunsuzlukların çözümü yönünde aktif rol almak, uygunsuzluklarla ilgili olarak amirine bilgi aktarmak ve bu uygunsuzluğun giderilmesi yönünde düzeltici faaliyet başlatmak.

9.    Tasarımla ilgili iş dosyalarının hazırlanmasını, kayıtların tutulmasını, takibini, yedeklenmesini ve arşivlenmesini kontrol altında tutmak.

10.    Kalite güvencesi sistem çalışmalarına katkıda bulunmak.

11.    Amirinin ve üst yönetimin verdiği direktifler doğrultusunda çalışmalarını en etkin ve verimli bir şekilde sürdürmek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder